Άρθρα

Αγορά βαφλιέρας - Επαγγελματικές βαφλιέρες

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σ’αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τις επαγγελματικές επιλογές που έχετε στην αγορά της βαφλιέρας. Τι επιλογές προσφέρει η FrozenBAR και τι σας προτείνουμε!

Βαφλιέρες επαγγελματικές

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες είναι τα μηχανήματα εκείνα που παράγουν 24ώρες το 24ωρο βάφλες σε ένα κατάστημα εστίασης. Οι βασικές διαφορές με ένα οικιακό μηχάνημα βάφλας είναι ότι αντέχει να δουλεύει κάτω από «δύσκολες» επαγγελματικές συνθήκες, όπως τη συνεχόμενη ώρα, δίχως να κολλάει ή να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

Μερικά καταστήματα αγοράζουν μια οικιακή βαφλιέρα έναντι της επαγγελαμτικής, με σκοπό να τη χρησιμοποιήσουν για το κατάστημά τους – κάτι τέτοιο όμως είναι τελείως ανώφελο και καταλήγουν να την πληρώνουν διπλή, καθώς στο τέλος αγοράζουν την κατάλληλη επαγγελματική βαφλιέρα για το κατάστημά τους.

Πάμε να δούμε όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά από τις επαγγελματικές βαφλιέρες FrozenBAR όπως επίσης και λοιπά χαρακτηριστικά, όπως τιμές, χρόνοι ψησίματος, κ.α.

Επαγγελματική βαφλιέρα – τεχνικά χαρακτηριστικά

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες της FROZENBAR έχουνε όλα τα τελευταία, καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως:

Αντικολλητική πλάκα έτσι ώστε να μην κολλάνε οι βάφλες σας καθώς και να μη χρειάζεστε επάλειψη με βούτυρο, σπρέι λαδιού,κτλ.
Χρονοδιακόπτης και θερμοστάτης για απόλυτο έλεγχο τόσο της θερμοκρασίας όσο και του χρόνου ψησίματος

Περιστρεφόμενη λειτουργία που προσφέρει καλύτερο και ομοιόμορφο ψήσιμο της βάφλας

24ωρη επαγγελματική λειτουργία, ικανή να καλύψει κάθε ποσότητα ζήτησης.

Βαφλιέρες τιμές

Οι τιμές στις βαφλιέρες ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά. Μια μονή περιστρεφόμενη βαφλιέρα, που παράγει βάφλα μεγάλη(18,5εκ διάμετρο και 3,2εκ πάχος) κοστίζει μόλις 299€ + ΦΠΑ.

Ενώ, στη περίπτωση που έχετε μεγάλη ζήτηση και θέλετε διπλή βαφλιέρα, το κόστος είναι μόλις 399€ + ΦΠΑ.

Οι τιμές στις επαγγελματικές βαφλιέρες FROZENBAR είναι από τις πλέον χαμηλές της αγοράς ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι κορυφαία!

Μηχανή για βάφλες – μονή ή διπλή

Αυτό είναι ένα δικό σας, προσωπικό δίλημμα. Εάν περιμένετε να έχετε αρκετή κίνηση, τότε σας προτείνουμε οπωσδήποτε τη διπλή βαφλιέρα. Σκεφτείτε ότι κάθε βάφλα χρειάζεται 3 – 3:30’ για να παραχθεί. Στη διπλή βαφλιέρα θα έχετε 2 βάφλες έτοιμες, κάθε 3:30 λεπτά.

Οπότε η επιλογή είναι καθαρά προσωπική!

Βαφλιέρα επαγγελματική Θεσσαλονίκη

Εάν αναζητάτε επαγγελματική βαφλιέρα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας διαθέτει γραφεία στην οδό Κουντουριώτη 56 – Πυλαία Θεσσαλονίκης(πίσω από το Πράκτικερ) όπου μπορείτε να ‘ρθείτε και να δείτε όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε.

Κατ’ όπιν ραντεβού, μπορούμε φυσικά να κανονίσουμε και δειγματισμό ώστε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό μείγμα βάφλας που διαθέτουμε!

Βαφλιέρα Αθήνα

Εάν πάλι βρίσκεστε στην Αθήνα, διαθέτουμε γραφεία και εκεί! Η εταιρεία FrozenBAR έχει υποκατάστημα στη Μεταμόρφωση, στην Αρκαδίου 19(πάλι πίσω από το Πράκτικερ Μεταμόρφωσης). Εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα από τις επαγγελματικές βαφλιέρες που βρίσκονται στην Αθήνα, να δοκιμάσετε καθώς και να αγοράσετε τη δική σας βαφλιέρα!

Μείγμα βάφλας – μίγμα για βάφλες

Πέρα από τη βαφλιέρα, θα χρειαστείτε σίγουρα και μίγμα βάφλας για την παραγωγή της. Η εταιρεία μας παράγει εξαιρετικό έτοιμο μίγμα για βάφλες που χρειάζεται να προσθέσετε μόνο νερό – δε χρειάζεται δηλαδή ούτε λάδι,αυγά,βούτυρο,κτλ.

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα υλικά και εσείς προσθέτετε μόνο νερό!

Είναι ένα εξαιρετικό μείγμα βάφλας που χρησιμοποιείτε σε πάνω από 700 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό από δεκάδες εμπόρους όπου παράγουμε για λογαριασμό τους, white label μείγματα!

 

 

 

Άλλα άρθρα


Εξοπλισμός καφετέριας | Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR