Το BubbleTea στην Ελλάδα από την FrozenBar!

bubble tea greece

bubble tea greece

Η FrozenBar ξεκίνησε στην Ελλάδα την ανάπτυξη του νέου brand “BubbleJelly” που απευθύνεται στην αγορά των ροφημάτων. Με βάση το νέο προϊόν BubbleTea, τα καταστήματα BubbleJelly προσφέρουν διάφορα ροφήματα, όπως Bubbletea,γρανίτες,καφέδες,milkshakes – όλα με τη μοναδική συνταγή της BubbleJelly και γι’αυτό το λόγο τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τι είναι όμως το καινούργιο προϊόν BubbleTea;

Το bubble tea είναι ένα ρόφημα με βάση το τσάι. Έχει τις ρίζες του στην Ασία, αρκετές δεκαετίες πίσω. Με βάση το τσάι, ο καταναλωτής προσθέτει το αγαπημένο του σιρόπι αλλά και τις αγαπημένες του μπαλίτσες-πέρλες! Και αυτό είναι που κάνει το BubbleTea να ξεχωρίζει: Είναι ένα ρόφημα και μαζί ένα απολαυστικό μίνι-snack!

Επίσης, στα καταστήματα BubbleJelly προσφέρονται γρανίτες και παγωμένα ροφήματα σε απίστευτες γεύσεις, γρανίτες με αλκοολ, milkshakes, κάφεδες με μοναδική γεύση καθώς και μικρά snacks.

Στην 9η έκθεση Horeca 2014, 7-10 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα κατάστημα BubbleJelly καθώς και να δοκιμάσετε το καινούργιο αυτό προϊόν!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Leave a Reply