Νέες παγωτομηχανές 2020 – Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε!

Νέες παγωτομηχανές 2020 – Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε!

Μια νέα σεζόν σε λίγες ημέρες ξεκινάει και το παγωτό – όπως πάντα τα τελευταία χρόνια – θα διαδραματίσει το δικό του σπουδαίο ρόλο!

Το παγωτό μηχανής soft ice βρίσκεται σε διαρκή άνοδα και αυτό το επιβεβαιώνουν τα εκατοντάδες καταστήματα που πουλάνε παγωτό χωνάκι και κάθε χρόνο αυξάνονται!

Το πιο παράδοξο βέβαια είναι ότι όλα σχεδόν τα καταστήματα που προσφέρουν soft ice έχουν δουλειά και πολύ καλούς τζίρους μέσα από αυτό το προϊόν!

Αυτό συμβαίνει καθώς το παγωτό χωνάκι είναι από τα αγαπημένα εδέσματα μικρών και μεγάλων όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των εκατομμυρίων τουριστών που έρχονται στη χώρα μας.

Είναι ίσως το μοναδικό γλυκό που αρέσει σε όλους και είναι τόσο εύκολο να φτιαχτεί και να προσφερθεί!

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πλέον βλέπουμε επαγγελματικές παγωτομηχανές σε κάθε χώρο εστίασης – η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη ενώ η προσφορά μόλις τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε!

παγωτομηχανή ENTRY PROTELEX

Παγωτομηχανή ENTRY PROTELEX

 

Παγωτομηχανές PROTELEX

Οι παγωτομηχανές PROTELEX είναι η πρώτη λύση για κάθε χώρο εστίασης όταν θέλει να βάλει παγωτό χωνάκι – soft ice.

Οι Γερμανικής προέλευσης μηχανές παγωτού εγγυώνται ένα άριστο και αξιόπιστο αποτέλεσμα, δίχως τα γνωστά προβλήματα που έχουν οι περισσότεροι χρήστες άλλων παγωτομηχανών.

Στην PROTELEX, κυρίαρχο ρόλο παίζει η αξιοπιστία των μηχανημάτων καθώς σκοπός της εταιρείας είναι να έχει ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι θα εστίαζουν στην επιχείρησή τους και όχι στα προβλήματα του εξοπλισμού.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις αξιόπιστες παγωτομηχανές PROTELEX!

Επαγγελματικές μηχανές παγωτού που είναι προετοιμασμένες ειδικά για το κλίμα της Ελλάδας – δηλαδή υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία που ξεπερνά τα όρια σε αρκετά μέρη της χώρας μας!

Οι παγωτομηχανές FROZENBAR διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους όπως τη μέγιστη παραγωγή ανά ώρα, την ισχύ τους,κ.α. όμως όλες έχουν τα ίδια αξιόπιστα, κοινά χαρακτηριστικά: Τρομεροί, αθάνατοι κομπρέσσορες ικανοί να ανταπεξέλθουν σε κάθε ζήτηση!

Οι μηχανές παγωτού ξεκινάνε από παραγωγή 250 χωνάκια / ώρα των 100 γραμμαρίων και φτάνουν ακόμα και τα 400 χωνάκια / ώρα, στα μεγαλύτερα μοντέλα.

Διατίθενται σε επιδαπέδια ή επιτραπέζια μοντέλα, για να ταιριάξουν σε όλους τους χώρους.

 

Που διαφέρουν οι μηχανές παγωτού σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Οι παγωτομηχανές PROTELEX διαφέρουν σε σχέση με τις παγωτομηχανές του ανταγωνισμού, σε πολλά σημεία.

Κύριο σημείο της PROTELEX είναι το τετράπτυχο τιμή-αξιοπιστία-ποιότητα-απόσβεση.

Στην ουσία αυτό μεταφράζεται ως:

Τιμή: Οι φθηνότερες τιμές της αγοράς, πάντα σε συνάρτηση με αυτά που προσφέρουν. Ακαταμάχητα τεχνικά χαρακτηριστικά και αξιοπιστία στο έπακρον!

Αξιοπιστία: Όπως τονίσαμε πολλές φορές στο άρθρο μας, η αξιοπιστία είναι στα υψηλά επίπεδα για τη Γερμανική PROTELEX. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Ποιότητα: Άψογη ποιότητα τόσο των μηχανημάτων όσο και του παραγόμενου προϊόντος. Με τις παγωτομηχανές της εταιρείας μας θα έχετε ένα άριστο προϊόν, με τέλεια υψή και γεύση.

Απόσβεση: Όπως μπορείτε να δείτε και στο αντίστοιχο άρθρο μας, η απόσβεση στις παγωτομηχανές μπορεί να γίνει σε μόλις 7 μήνες αν πουλάτε μόλις 35 παγωτά / ημέρα.

Φανταστείτε πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει απόσβεση, αν πουλάτε περισσότερα παγωτά!

Οι παγωτομηχανές PROTELEX είναι ο ορισμός του Value For Money!

Παγωτομηχανή Retro FROZENBAR

Παγωτομηχανή Retro FROZENBAR

 

Απόσβεση παγωτομηχανών και κέρδη

Η απόσβεση της παγωτομηχανής τις περισσότερες φορές πραγματοποιείται μέσα στη τρέχουσα σεζόν.

Αν δηλαδή αγοράσετε τη δική σας παγωτομηχανή τον Μάρτιο, τότε σίγουρα μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχετε κάνει απόσβεση και θα έχετε και μεγάλο κέρδος!

Τα κέρδη από την πώληση παγωτού softiceείναι τεράστια. Φανταστείτε μόνο ότι το food cost είναι ανάμεσα από 0.10€ – 0.20€ , ανάλογα το μείγμα που θα επιλέξετε.

Η μέση τιμή πώλησης σε μη τουριστικά μέρη είναι 1,5€ για ένα μικρό προς μεσαίο χωνάκι (νο2).

Μπορούμε να αναλογιστούμε φυσικά τα τεράστια κέρδη που έχει το παγωτό soft ice για ένα κατάστημα εστίασης!

Από την άλλη, αν το κατάστημά μας βρίσκεται σε ένα τουριστικό σημείο, με τις τιμές να ξεκινάνε από 2€, πρέπει γρήγορα να πάρουμε την απόφαση και να τοποθετήσουμε μια μηχανή παγωτού!

 

Νέα μοντέλα 2020

Για το 2020 η εταιρεία μας έχει εισάγει τα νέα μοντέλα της PROTELEXμε αλλαγές στους κάδους χωρητικότητας καθώς και στη γραναζιέρα (για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα).

Ειδικότερα, η παγωτομηχανή Summer πλέον έρχεται με μεγάλο κάδο 13λίτρα και κύλινδρο ψύξης 2,3 λίτρα.

Με αυτήν την αύξηση χωρητικότητας καταφέρνουμε να έχουμε περισσότερο παγωμένο μείγμα και να είναι ήδη προετοιμασμένο για να γίνει παγωτόsoft!

Η καινούργια παγωτομηχανή HERACLES είναι η πρώτη τριφασική μηχανή παγωτού της PROTELEX.

Η συγκεκριμένη μηχανή διαθέτει επίσης τη νέα γραναζιέρα που μεταδίδει τη κίνηση χωρίς ιμάντα!

Heracles παγωτομηχανή

Παγωτομηχανή HERACLES PROTELEX

Η πλέον δυνατή παγωτομηχανή, η RED, προσφέρει κι αυτή μεγάλους κάδους αποθήκευσης και ψύξης όπως η Summer – δηλαδή 13 λίτρα κάδο αποθήκευσης Hopper και 2,3 λίτρα κύλινδρο ψύξης.

Τα δημοφιλή μοντέλα EASY, RetroEntry μένουν ως έχουν και αποτελούν τις πλέον οικονομικές και αξιόπιστες επιλογές!

Η μηχανή ENTRY είναι η νο1 σε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα με τα περισσότερα καταστήματα να επιλέγουν το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω της αξιοπιστίας και του design της!

Αν θέλετε ισχυρότερες επιλογές στην παραγωγή παγωτού, τότε σας προτείνουμε να διαλέξετε μια μηχανή ανάμεσα στη Summer και στη RED όπου προσφέρουν μεγαλύτερη ωριαία παραγωγή, μεγαλύτερους κάδους και μια πιο άνετη λειτουργία λόγω ισχυρότερων μοτέρ.

 

Τι μοντέλο να επιλέξετε ανάλογα το κατάστημά σας

Ανάλογα το που είναι το κατάστημά σας και τι κατανάλωση περιμένετε, θα διαλέξετε το αντίστοιχο μοντέλο.

Αν είστε σε μια επαρχιακή πόλη και αναμένετε να πουλάτε από 30 έως 150 μερίδες ανά ημέρα, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε ανάμεσα στην οικονομική σειρά – δηλαδή Easy, Entry, Retro με παραγωγή έως 250 χωνάκια / ώρα των 100 γραμμαριών.

Αν ο χώρος σας είναι σε καλό κεντρικό σημείο ή με αρκετή «περατζάδα» , τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε μια παγωτομηχανή ανάμεσα στη Summer ή την RED.

Υπάρχουν και 2 επιτραπέζια μοντέλα, αν έχετε περιορισμένους χώρους. Η Table Small που είναι στην οικονομική σειρά με 250 χωνάκια παραγωγή / ώρα και η Table Big με παραγωγή 380 χωνάκια / ώρα.

Η παγωτομηχανή που θα διαλέξετε εξαρτάται από το χώρο σας καθώς και σε τι σημείο βρίσκεστε!

Παγωτομηχανή Summer 2020 Protelex

Η ανανεωμένη SUMMER

 

Παραγγελίες – παραδόσεις

Όλες οι παγωτομηχανές παραδίδονται από 1 έως 10 ημέρες, ανάλογα τη διαθεσιμότητα.

Αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες στα γραφεία μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τότε η παράδοση είναι άμεση την επόμενη εργάσιμη.

Αν γίνει εισαγωγή από Γερμανία, τότε έρχονται άμεσα σε 4 έως 10 ημέρες το πολύ.

 

Επίλογος

Το παγωτό μηχανής είναι το νο1 προϊόν σε καταναλώσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φάει έστω και ελάχιστα παγωτά κάθε καλοκαίρι!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και εισάγετε μια παγωτομηχανή στο κατάστημά και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται εύκολα και γρήγορα!

 

Άμεση επικοινωνία με την FROZENBAR:

Αθήνα: 210.2851710 – 210.3000628 – 210.3000853

Θεσσαλονίκη: 2310.444211 – 2311.112242

 

[ Δείτε όλες τις παγωτομηχανές FROZENBAR]

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Leave a Reply