Άρθρα

Παγωτομηχανές επαγγελματικές τιμές

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σ’αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τις τιμές στις επαγγελματικές παγωτομηχανές, που τόσο είναι αναγκαίες πλέον για –σχεδόν- κάθε κατάστημα εστίασης καθώς και τις σπουδαίες διαφορές μεταξύ μιας μεταχειρισμένης παγωτομηχανής και μιας επαγγελματικής παγωτομηχανής, καινούργιας!

Μηχανές παγωτού τιμές

Οι καινούργιες επαγγελματικές παγωτομηχανές FROZENBAR ξεκινάνε από μόλις 2.950€ - η τιμή αφορά σε επιτραπέζιο μοντέλο με 2+1 γεύσεις,παραγωγή 250 χωνάκια / ώρα, αντλία διόγκωσης καθώς και άλλα πολύ σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι τιμές στις παγωτομηχανές ποικίλουν τόσο ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε, όσο φυσικά και μεταξύ των εταιρειών.

Όπως γράψαμε, οι τιμές ξεκινάνε λίγο πιο κάτω από τις 3.000€ και ανεβαίνουμε όσο ανεβαίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα η παραγωγή της ωριαίας δυνατότητας.

Δηλαδή μια παγωτομηχανή soft που παράγει 400 χωνάκια / ώρα, σίγουρα είναι πιο ακριβή από το αρχικό μας επιτραπέζιο μοντέλο που παράγει 250 χωνάκια την ώρα (μεγαλύτεροι κομπρέσσορας, άλλα εσωτερικά μέρη,κτλ)

Αξίζει όμως η αγορά μιας παγωτομηχανής soft ;

Μια παγωτομηχανή soft θα γίνει άμεσα απόσβεση στο κατάστημά σας – πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο μηχάνημα έχετε αγοράσει! Για να έχετε μια τάξη μεγέθους, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο στο blog μας όπου περιγράφει τα κόστη και τα έσοδα μέσα στο πρώτο χρόνο λειτουργίας μιας παγωτομηχανής soft!Με μια μέτρια κατανάλωση, η παγωτομηχανή γίνεται απόσβεση μέσα σε περίπου 3 μήνες!

Παγωτομηχανή επαγγελματική ενοικίαση ή αγορά;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που κάνουν και αρκετοί πελάτες μας όταν αναζητάνε τιμές για επαγγελματικές παγωτομηχανές. Στην αρχή οι περισσότεροι σκέφτονται την ενοικίαση καθώς υπολογίζουν πως θα γλυτώσουν αρκετά έξοδα και αν δεν «πιάσει» το παγωτό, δε θα έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα..Όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι!

Με την ενοικίαση χάνεται χρήματα «αέρα» τόσο για την ενοικίαση της παγωτομηχανής όσο και με την υψηλότερη τιμή των μειγμάτων που καλείστε να πληρώσετε στα πλαίσια της συμφωνία με την εταιρεία που σας την προμήθευσε.

Εάν για παράδειγμα νοικιάσετε μια παγωτομηχανή για 8 μήνες(4+4 μήνες 2 χρόνια), σίγουρα με τα ίδια λεφτά αγοράζατε μια καινούργια επαγγελματική παγωτομηχανή που θα σας έμενε και δε θα ξοδεύατε λεφτά αέρα!Οι ενοικιάσεις και τα χρησιδάνεια δεν αξίζουν (από τη μεριά του καταστηματάρχη) σε καμία περίπτωση και σε κανένα προϊόν του επαγγελματικού εξοπλισμού, πόσο μάλλον για μια παγωτομηχανή soft.

Μεταχειρισμένες παγωτομηχανές ή αγορά καινούργιας;

Όπως σε όλα σχεδόν τα αντικείμενα, το μεταχειρισμένο έχει τα ρίσκα του. Όπως και με το αυτοκίνητο, με το κινητό,κτλ έτσι και με τις παγωτομηχανές και ακόμα περισσότερο!

Γνωρίζετε τι χρήση έχει γίνει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη; Εάν την πρόσεχε; Εάν δεν είναι χτυπημένη εσωτερικά σε κομπρέσσορα κτλ;

Η FrozenBAR, όσα μεταχειρισμένα προϊόντα εξοπλισμού εστίασης διαθέτει, τα γνωρίζει και τα προσφέρει μετά από service και με εγγύησης καλής λειτουργίας.Δυστυχώς όμως οι αγορές μεταξύ ιδιωτών πολλές φορές καταλήγουν σε δύστυχη κατάληξη.

Μας έχουν έρθει δεκάδες φορές πελάτες που αγόρασαν μεταχειρισμένη παγωτομηχανή για να γλυτώσουν 500-800€ (γιατί τόση είναι η τελική διαφορά με μια καινούργια επαγγελματική παγωτομηχανή) και στο τέλος τα πλήρωσαν διπλά και τριπλά στο service καθώς η παγωτομηχανή έβγαζε συνέχεια προβλήματα.

Με τις τιμές στις επαγγελματικές soft παγωτομηχανές να ξεκινάνε από μόλις 2.950€, υπάρχει κάποιος λόγος να μη προτιμήσετε την καινούργια, συσκευασμένη παγωτομηχανή;

 

 

Άλλα άρθρα


Εξοπλισμός καφετέριας | Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR