9

Άρθρα

Παγωτομηχανές FROZENBAR 2019

Γνωρίστε τις νέες παγωτομηχανές FROZENBAR για το 2019!

Παγωτομηχανές 2019

Μια νέα σεζόν ξεκινάει και εμείς εδώ στην FROZENBAR – EASYHORECA έχουμε να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας, εξαιρετικά μοντέλα παγωτομηχανών!

Συνεχίζοντας δυναμικά την παράδοση των προηγούμενων χρόνων, ο όμιλος FROZENBAR – EASYHORECA είναι με διαφορά η νο1 εταιρεία στις πωλήσεις παγωτομηχανών soft ice!

Με παγωτομηχανές σε όλη την Ελλάδα και πλήρη κάλυψη όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη, προσφέρουμε το ιδανικό πακέτο για κάθε επιχειρηματία και κατάστημα που θέλει να βάλει μια καινούργια παγωτομηχανή soft ice και να προσφέρει φρέσκο παγωτό στους πελάτες τους!

Γιατί ξεχωρίζουν όμως οι παγωτομηχανές της FROZENBAR και βρίσκονται σε κάθε σημείο της Ελλάδας;

Οι παγωτομηχανές FROZENBAR – PROTELEX ξεχωρίζουν για μια πλειάδα χαρακτηριστικών, όπως:

  • Οικονομική τιμή απόκτησης και πολύ φθηνά service & ανταλλακτικά

Δεν παίζει ρόλο μόνο η οικονομική τιμή αγοράς ενός μηχανήματος, όπως η παγωτομηχανή, αλλά και τα επιπλέον κόστη όπως αξεσουάρ, ανταλλακτικά και κόστος συντήρησης!

Έχουμε ακούσει κατά περιόδους από αρκετούς πελάτες να αγόρασαν κάτι σχετικά οικονομικό, αλλά να πλήρωσαν μετά χρυσάφι τα ανταλλακτικά όταν τα χρειάστηκαν!

Πέρα από τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστούν σε ενδεχόμενο πρόβλημα, υπάρχουν και τα αναλώσιμα όπως π.χ. τα λαστιχάκια της παγωτομηχανής που συνήθως αλλάζουν ανά 1-2 μήνες.

Τα λαστιχάκια σε όλες τις παγωτομηχανές PROTELEX κοστίζουν από 19.90€ έως 24.90€ τα πιο ακριβά.Φανταστείτε σε Ιταλικές ή Αμερικάνικες παγωτομηχανές το κόστος πλησιάζει ακόμα και τα 80€ για ένα σετ λαστιχάκια!

Όπως καταλαβαίνουμε, πέρα από την τιμή απόκτησης μιας παγωτομηχανής, μεγάλο ρόλο παίζει και η τιμή των ανταλλακτικών και των αναλώσιμων.

  • Αξιοπιστία και σταθερό αποτέλεσμα

Οι παγωτομηχανές soft ice προσφέρουν αξιοπιστία στη χρήση τους και σταθερό αποτέλεσμα, ακόμα και σε συνθήκες πίεσης.

Με μια παγωτομηχανή PROTELEX θα έχετε πάντα σταθερό και ποιοτικό αποτέλεσμα, για να προσφέρεται πάντα το καλύτερο δυνατόν παγωτό μηχανής στους πελάτες σας.

Οι μηχανές soft ice της εταιρείας μας είναι δοκιμασμένες κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες όπως θερμοκρασία άνω των 40c, υψηλή υγρασία, κ.α.

  • Υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη!

Η εταιρεία μας διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σας καλύπτουμε με δικούς μας τεχνικούς σε αυτά τα μέρη.Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν συνεργαζόμενοι τεχνικοί και ψυκτικοί που μπορούν να δούνε άμεσα την παγωτομηχανή σας σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Γενικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι παγωτομηχανές PROTELEX είναι απροβλημάτιστες και αν τηρούνται οι οδηγίες της εταιρείας μας για τα βασικά (όπως π.χ. να μην μένει η μηχανή χωρίς μίγμα και παγώσει ο κύλινδρος) τότε θα έχετε ένα μηχάνημα που θα παράγει συνεχώς παγωτό και κέρδος για την επιχείρησή σας.

Καινούργια μοντέλα παγωτομηχανών 2019

Η εταιρεία μας έχει 2 νέα μοντέλα για το 2019. Το πρώτο αφορά την παγωτομηχανή RETRO που πλέον έρχεται με νέο design καθώς η μπροστινή στεφάνη είναι βαμμένη κόκκινη όπως όλο το σώμα – σε αντίθεση με το λευκό στεφάνι τα προηγούμενα χρόνια

Η δεύτερη καινούργια παγωτομηχανή είναι η EASY WHITE.

Πρόκειται για το περσινό μοντέλο EASY που πλέον έρχεται βαμμένο λευκό για να εντυπωσιάσει.Με συμπαγείς διαστάσεις είναι μια παγωτομηχανή 100% κατάλληλη για εσωτερικό χώρο, καθώς καταλαμβάνει ελάχιστα τ.μ.

Όλες οι παγωτομηχανές από το 2019 και μετά έρχονται με νέα, αυξημένη αντλία διόγκωσης που πρεσάρει αέρα κατευθείαν μέσα στον κύλινδρο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη διόγκωση κατά 55% στο σύνολό της!

Τέλος, όλες οι παγωτομηχανές FROZENBAR έχουν 2 νέους διακόπτες που αφορούν 1) την λειτουργία της μηχανής (διακόπτης ασφαλείας on-off) και 2) την ανεξάρτητη λειτουργία της αντλίας διόγκωσης έτσι ώστε να προσφέρει διόγκωση στο μίγμα soft ice αν επιθυμείτε ή όχι!.

Οι τιμές στις παγωτομηχανές παραμένουν για άλλη μια χρονιά χαμηλές ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρουμε καταπληκτικές προσφορές έτσι ώστε να αποκτήσετε την παγωτομηχανή που πάντα ονειρευόσασταν!

Επικοινωνία με την εταιρεία μας

Εάν είστε από Β.Ελλάδα μπορείτε να απευθύνεστε στα κεντρικά μας γραφεία, Κουντουριώτη 56 – Πυλαία Θεσσαλονίκης. Τηλ.Κέντρο: 2310.444211 / 2311112242

Για την Ν.Ελλάδα καθώς και τα νησιά, τα γραφεία μας στην Αθήνα, στην Αρκαδίου 19 – Μεταμόρφωση, σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν! Τηλ. Κέντρο: 210.2851710 / 210.3000628 / 210.3000853

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δεχτούμε στη μεγάλη οικογένεια πελατών της FROZENBAR!

Άλλα άρθρα


Εξοπλισμός καφετέριας | Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR