Μαύρο Παγωτό – Ήρθε το μαύρο παγωτό στην Ελλάδα!

Μαύρο Παγωτό – Ήρθε το μαύρο παγωτό στην Ελλάδα!

Το Μαύρο παγωτό είναι το τελευταίο προϊόν της FROZENBAR! Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μείγμα με γεύση σοκολατοcookies , ειδικά σχεδιασμένο για soft παγωτομηχανές καθώς και για παγωτό βιτρίνας(σκληρό).

 

Το παγωτό είναι 100% παραγωγής μας, περιέχει βρώσιμο άνθρακα (εξού και το ολόμαυρο χρώμα του) ενώ του έχουμε δώσει γεύση σοκολατοcookies καθώς πιστεύουμε αυτή η γεύση είναι πολύ κοντά στις Ελληνικής συνήθειες!

 

 

 

Το μαύρο παγωτό έχει τις ρίζες του στο εξωτερικό και υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια. Η εταιρεία μας επένδυσε στην εσωτερική παραγωγή του προϊόντος, ώστε να του δώσουμε Ελληνική ταυτότητα και μια γεύση που είναι πολύ κοντά στη δική μας κουλτούρα.

Μαύρο παγωτό Αθήνα

 

Στην Αθήνα θα μπορείτε σύντομα να γεύεστε το καταπληκτικό black ice by FrozenBAR σε αρκετά σημεία πώλησης, από τον Απρίλιου του 2018 και μετά.

 

Προς το παρών, μαύρο παγωτό στην Αθηνα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα DEZATO που βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια, Λεωφ.Δεκελείας 120.

 

 

 

Μαύρο παγωτό Θεσσαλονίκη

 

Στην Θεσσαλονίκη αρκετά είναι τα καταστήματα-πελάτες μας που θα έχουν το μαύρο παγωτό προς διάθεση. Συνήθως τα περισσότερα καταστήματα στη Β.Ελλάδα ξεκινούν τις παγωτομηχανές από τα μέσα Απριλίου και έπειτα.

 

Τότε αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα χωνάκια με μαύρο παγωτό στην Θεσσαλονίκη!

 

Μαύρο παγωτό συνταγή

 

Η συνταγή του μείγματός μας είναι κρυφή, για λόγους ανταγωνισμού! Έχουμε φτιάξει ένα εξαιρετικό μίγμα τόσο για σοφτ μηχανές όσο και για παγωτό βιτρίνας. Το μαύρο παγωτό soft είναι πολύ απλό στη διαδικασία παραγωγής: Ανοίγετε ένα σακουλάκι black ice by FrozenBAR και το κάνετε μίξη με 2 λίτρα νερό! Το ανακατεύετε 5 λεπτά και το ρίχνετε στη παγωτομηχανή σας!

Το μείγμα για μαύρο παγωτό της FROZENBAR είναι κατάλληλο τόσο για μηχανές soft, όσο και για Roll ice και σκληρό παγωτό βιτρίνας!

 

Τόσο απλό!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.444211 ή 210.2851710 για πληροφορίες και παραγγελίες!

Εσείς, έχετε δοκιμάσει μαύρο παγωτό by FrozenBAR ;

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

4 thoughts on “Μαύρο Παγωτό – Ήρθε το μαύρο παγωτό στην Ελλάδα!”

 1. Γεια σας ,
  Ενδιαφερόμαστε για το μαύρο παγωτό και για παγωτομηχανες .
  Αν δεν έχετε αντιπρόσωπο στην Κύπρο μπορούμε να το συζητήσουμε περαιτέρω , διαφορετικά παρακαλώ όπως μας φέρεται σε επικοινωνία .

 2. Καλησπερα σας.
  Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα κ είναι στα στάδια του start up θα με ενδιεφεραι να συζητήσω μαζί σας την εκπροσώπηση / αντιπροσώπευση του μαύρου παγωτού στα Ιωάννινα.
  Σε αναμονή της απάντησης σας.
  Με εκτίμηση
  Κέλλυ.

Leave a Reply