Κρεπιέρες – Επαγγελματικά μηχανήματα για κρέπες

Οι επαγγελματικές κρεπιέρες της FrozenBAR χωρίζονται σε 3 διαφορετικές κατηγορίες: Κλασσικές ηλεκτρικές κρεπιέρες, κρεπιέρες υγραερίου καθώς και οι καινοτόμες αυτόματες κρεπιέρες πάνω κάτω για εύκολες δημιουργίες κρέπας! Όλες οι κρεπιέρες έχουν πλάκες 40 εκατοστών.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα για πληροφορίες!

Κρεπιέρα μονή

μηχανη παγωτου table small

275€

  • Γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο
  • Αντικολλητικές πλάκες για μέγιστη διάρκεια
  • Θερμοστάτης
  • Ισχύς 3000w

Κρεπιέρα Διπλή

διπλη-κρεπιερα

399€

  • Γρήγορο και ομοιόμορφο ψήσιμο
  • Αντικολλητικές πλάκες για μέγιστη διάρκεια
  • Θερμοστάτης
  • Ισχύς 3000w x2
  • Ανεξάρτητη λειτουργία κάθε πλάκας

Οι κρεπιέρες της FrozenBAR είναι τα πλέον κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα για την παραγωγή της κρέπας σε κάθε κατάστημα εστίασης. Τα 2 πρώτα μοντέλα καλύπτουν κάθε κατάστημα εστίασης, με οικονομικό τρόπο.

Η αυτόματη κρεπιέρα πάνω κάτω, του εργοστασίου της Protelex, είναι η καινοτομία στο χώρο της κρέπας. Πλέον ο οποιοσδήποτε, χωρίς γνώσεις φύλλου και κρέπας γενικότερα, μπορεί να φτιάξει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα φύλλο κρέπας! Απλά ρίχνουμε το μείγμα κρέπας στο κέντρο του μηχανήματος και κλείνουμε το καπάκι. Αυτόματα, μεσα σε ελάχιστο χρόνο η κρέπα μας είναι έτοιμη! Δε χρειάζεται γύρισμα ή κάποια ιδιαίτερη τεχνική!

Όλες οι κρεπιέρες έχουν πλήρως αντικολλητικές και ανθεκτικές πλάκες και δε χρειάζεται να ψεκάζετε σπρέυ, λάδι, βούτυρο, κτλ.

Επαγγελματικές κρεπιέρες FROZENBAR – No1 επιλογή για κάθε επαγγελματία!

Έχετε απορίες; Καλέστε μας στο 2310.444211 για Β.Ελλάδα και 210.3000.628 για Ν.Ελλάδα ή στείλτε μας e-mail στο info@frozenbar.gr

Συχνές ερωτήσεις γύρω από τις κρεπιέρες

ΟΧΙ σε καμία περίπτωση! Τα μηχανήματά μας είναι πλήρως αντικολλητικά και ειδικά προσαρμοσμένα για τα δικά μας μίγματα κρέπας και pancakes, ώστε να παράγουν ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν χωρίς καμία άλλη πρόσμιξη. 

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μίγμα κρέπας επιθυμείτε. Θα θέλαμε όμως πρώτα να δοκιμάσετε και το δικό μας, εξαιρετικό μείγμα κρέπας για να δείτε το τελικό προϊόν που μπορείτε να έχετε!

Ο χρόνος εξαρτάται από το μίγμα και το μηχάνημα. Για τα δικά μας μίγματα, ο χρόνος ψησίματος στα μηχανήματα είναι 2-3 λεπτά για κάθε μερίδα ενώ στην αυτόματη κρεπιέρα περίπου 1 λεπτό.

Φυσικά, υπάρχει εγγύηση 1 χρόνου και πλήρη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών που μπορεί τυχόν να χρειαστείτε.