Άρθρα

Home / 

Μηχανές παγωτού FrozenBAR

Γνωρίστε τις παγωτομηχανές FrozenBAR


Μοντέλα, τεχνικά χαρακτηριστικά,προσφορές

Αγαπητοί πελάτες και επισκέπτες,

Σ'αυτό το άρθρο θα διαβάσετε για τις παγωτομηχανές FrozenBAR - τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα της αγοράς εδώ και 6 χρόνια. Οι μηχανές παγωτού της εταιρείας μας διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητά τους καθώς και τα πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Διαθέτουμε μηχανήματα για όλες τις ανάγκες και όλα τα budget. Εδώ θα αναλύσουμε τις διαφορές ανάμεσα στις παγωτομηχανές της εταιρείας μας και πιο συγκεκριμένα της οικονομικής σειράς, που είναι και η πιο δημοφιλείς.

Οι παγωτομηχανές (που μπορείτε να τις βρείτε εδώ) ξεκινάνε από το επιτραπέζιο μοντέλο που είναι κατάλληλο για μικρούς χώρους ή για επιχειρήσεις που θέλουν την παγωτομηχανή πάνω σε κάποιο πάγκο ή σε κάποια ειδική κατασκευή, ενσωματωμένη.

Η συγκεκριμένη μηχανή παγωτού παράγει 25κιλά παγωτό την ώρα ή - σε πιο "λαϊκή" γλώσσα - 250 περίπου χωνάκια των 100γραμμαρίων / ώρα. Φτιάχνει το πρώτο παγωτό από σβηστή(μετά από καθάρισμα - 1 φορά την εβδομάδα) σε 10' και εν συνεχεία παράγει συνέχεια παγωτό, όσο την τροφοδοτείτε με μείγμα. Η λειτουργία των παγωτομηχανών είναι εντελώς διαφορετική απ'οτι μπορεί να έχετε συνηθίσει με τις γρανιτομηχανές π.χ. Στις μηχανές παγωτού δεν χρειάζεται να περιμένετε να αδειάσει το μείγμα στον κάδο επάνω για να συμπληρώσετε(όπως στις γρανιτομηχανές). Στις παγωτομηχανές απλά συμπληρώνετε στο κάδο(hopper) επάνω και η μηχανή παράγει συνέχεια παγωτό, δίχως διακοπή!

Για να επιστρέψουμε στα μοντέλα των μηχανών, η πρώτη επιτραπέζια παγωτομηχανή διαθέτει επίσης μετρητή παγωτών για να γνωρίζετε πόσα παγωτά έχετε πουλήσει, αντλία διόγκωσης για να πρεσάρει αέρα στο μείγμα και να διογκώνεται περίπου 25-30%, 2 κομπρέσσορες για την άριστη λειτουργία της(έναν για τη παραγωγή και έναν για τη συντήρηση του μείγματος στο κάδο) και επίσης λειτουργία standby που σημαίνει το βράδυ η μηχανή δε καταναλώνει ρεύμα καθώς λειτουργεί 10' κάθε ώρα. Έτσι και το μείγμα παγωτού συντηρείται και δε χαλάει και εξοικονομούμε πολύ ρεύμα. Η παγωτομηχανή χρειάζεται καθάρισμα 1 φορά κάθε 6 ημέρες μόνο!

Πέρα από το πρώτο μοντέλο που μόλις περιγράψαμε, τα υπόλοιπα μοντέλα παγωτομηχανών είναι επιδαπέδια - δηλαδή με ροδάκια που μετακινούνται. Πρόκειται για ολόκληρες κατασκευές και όχι μηχανές που κάθονται πάνω σε πάγκο. Το πρώτο μοντέλο επιδαπέδιας παγωτομηχανής που θα βρείτε στη σελίδες με τις παγωτομηχανές μας, είναι το καινούργιο μοντέλο 2017 με την ονομασία VINTAGE. Πρόκειται για μια εξαιρετική μηχανή παγωτού με άριστο design που προσελκύει κόσμο από απόσταση, μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισής της. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης παγωτομηχανής είναι ίδια με την επιτραπέζια καθώς παράγει 25λίτρα παγωτού ανά ώρα ή αλλιώς 250 χωνάκια των 100γραμμαρίων. Έχει λειτουργία standby, αντλία διόγκωσης,μετρητή παγωτών και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη μηχανή παγωτού μπορείτε να τα δείτε εδώ.

μηχανη παγωτου

Τα επόμενα δυο μοντέλα που διαθέτουμε είναι το ENTRY και η παγωτομηχανη RED. Εξωτερικά και τα 2 μοντέλα έρχονται με τεντάκι για προστασία από ήλιο αλλά και να δίνει ένα ωραίο design καθώς και με τραπεζάκι σερβιρίσματος για να ακουμπάτε τα αξεσουάρ παγωτού αλλά και βάση για τα χωνάκια σας.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μοντέλο ENTRY είναι ακριβώς ίδιο με την επιτραπέζια παγωτομηχανή και την Vintage. Το μοντέλο RED είναι μεγαλύτερο σε παραγωγή καθώς παράγει 40λίτρα παγωτό ανά ώρα ή αλλιώς 400 κυπελλάκια ανά ώρα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όπως αντλία διόγκωσης, μετρητής παγωτών, standby λειτουργία,κτλ είναι εντελώς ίδια.

Δείτε βίντεο με τον καθαρισμό και τις λειτουργίες των μηχανών παγωτού FrozenBAR


Όποια παγωτομηχανή FrozenBAR και να επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα αξιόπιστο και καταπληκτικό εργαλείο δουλειάς, που θα σας αποσβέσει αμέσως. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό παγωτό soft παραγωγής μας, θα έχετε ένα άριστο προϊόν που θα καταπλήξει όλους τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και ελάτε κι εσείς στη μεγάλη οικογένεια πελατών της FrozenBAR!

Άλλα άρθρα


Εξοπλισμός καφετέριας | Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR