Άρθρα

Παγωτομηχανές FROZENBAR 2018

Γνωρίστε τις νέες παγωτομηχανές FROZENBAR 2018


Επισκόπηση χρονιάς, απόσβεση παγωτομηχανών, νέα μοντέλα

Αγαπητοί πελάτες και επισκέπτες,

Παγωτομηχανές 2018

Κλείνοντας μια γεμάτη χρονιά γεμάτη δεκάδες(κοντά εκατοντάδες) παγωτομηχανές FROZENBAR και δεκάδες τόνους παγωτού soft ice FROZENBAR, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις νέες παγωτομηχανές για το 2018, να κάνουμε μια σύνοψη για την χρονιά που πέρασε με στατιστικά στοιχεία, αλλά και να σας υπενθυμίσουμε, πως η επένδυση σε μια παγωτομηχανή, γίνεται άμεσα απόσβεση μέσα σε μερικές εβδομάδες!

Σύνοψη – παγωτομηχανές

Η εταιρεία μας κατά το έτος 2017, έφτασε τις 100 (!) παγωτομηχανές σε πώληση, σε όλη την Ελλάδα. Νούμερο που φυσικά την καθιστά νο1 εταιρεία στο χώρο των μηχανών παγωτού και όχι μόνο.

Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται μετά από σκληρή προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας το καλύτερο δυνατό προϊόν: Παγωτομηχανές ( και όχι μόνο) πλήρως αξιόπιστες και λειτουργικές. Μηχανές παγωτού που θα αποδώσουν αυτά ακριβώς – αλλά και παραπάνω – από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν και οι δεκάδες τόνοι παγωτού soft ice που παρασκεύασε φέτος η εταιρεία μας. Ένα ποιοτικό και εξαιρετικό μείγμα παγωτού soft ice, που το διαθέτουμε σε 5 μοναδικές γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Μπανάνα, Μαστίχα Χίου και που φέτος το γεύτηκαν εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Απόσβεση παγωτομηχανής

Όπως γράψαμε και νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι στο blog μας, η μέση απόσβεση για μια παγωτομηχανή σε ένα μέτριο σημείο προβολής, είναι περίπου στους 1-2 μήνες ενώ στους πρώτους 7 μήνες, εφόσον πουλάμε μέσο όρο 75 παγωτά(νούμερο πολύ μικρό για καταστήματα μεσαίας προβολής) θα έχουμε κέρδος 9.772€ (ενώ ήδη έχουμε αφαιρέσει κόστος ρεύματος, κόστος απόκτησης παγωτομηχανής, κόστος α' υλών, κόστος από χωνάκι).

Νούμερα φυσικά εξαιρετικά που κάνουν την απόκτηση μιας παγωτομηχανής μονόδρομο για ένα κατάστημα προβολής και όχι μόνο, που θέλει να αυξήσει άμεσα τα κέρδη του με ένα πολύ ποιοτικό προϊόν, όπως το παγωτό soft ice FROZENBAR.

Νέες παγωτομηχανές για το 2018

Οι παγωτομηχανές που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο και το 2018 στην αγορά του εξοπλισμού εστίασης, είναι φυσικά του ομίλου FROZENBAR – EASYHORECA! Για το 2018, οι μηχανές παγωτού που θα έχουμε, θα είναι:

Παγωτομηχανή επιτραπέζια

Μια προσιτή λύση για όλους τους επαγγελματίες. Επιτραπέζια παγωτομηχανή με 2+1 γεύσεις, αντλία διόγκωσης, λειτουργία standby για το βράδυ και δυνατή ψύξη που προσφέρει τη δυνατότητα για καθάρισμα κάθε 6 ημέρες.

Παγωτομηχανή RETRO

 

retro pagwtomixani

Η νο1 σε πωλήσεις παγωτομηχανή για το 2017. 2 φορές έγινε sold out! Η καταπληκτική σε εμφάνιση και παραγωγή RETRO μηχανή παγωτού FROZENBAR, θα είναι και πάλι διαθέσιμη από τέλος Ιανουαρίου για προ-παραγγελίες.

Με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, 250 κυπελάκια παραγωγή την ώρα και όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των παγωτομηχανών FROZENBAR(αντλία διόγκωσης, standby λειτουργία, δυνατή ψύξη, δυνατοί κομπρέσσορες) θα κυριαρχήσει και πάλι μεταξύ των επιλογών!

Παγωτομηχανή Entry

entry mixani pagwtou

Η διαχρονική αξία! Η παγωτομηχανή Entry είναι η νο1 μηχανή παγωτού με πάνω από 400 πωλήσεις τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για ένα διαμάντι στο χώρο του παγωτού με 100% αξιόπιστα εσωτερικά μέρη όπως κομπρέσσορες, πλακέτες, κ.ο.κ. Περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά(αντλία διόγκωσης, δυνατή ψύξη, κτλ) και επίσης προσφέρει διακοσμητικό τεντάκι, βάση για τα χωνάκια σας καθώς και βοηθητικό τραπεζάκι σερβιρίσματος!

Παγωτομηχανή Summer

Για καταστήματα που δε προλαβαίνουν τον κόσμο! Η παγωτομηχανή SUMMER έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και αξιοπιστία με την Entry, όμως μέσα της κρύβει μια μεγαλύτερη «καρδιά»! Μπορεί να παράγει έως 350 κυπελάκια / ώρα και έτσι κανένας πελάτης δε θα δυσαρεστηθεί!

Αξιοπιστία & service παγωτομηχανών

Η αξιοπιστία των παγωτομηχανών FROZENBAR είναι στο ανώτερο επίπεδο. Με τα μηχανήματά μας θα ξεχάσετε τα όποια προβλήματα και θα απολαύσετε να σερβίρετε παγωτά στους πελάτες σας!

Παρέχουμε ολοκληρωμένο service τόσο στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα όσο και στα κεντρικά μας γραφεία στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι μπορείτε να είστε 100% σίγουροι πως οτιδήποτε συμβεί, θα είμαστε άμεσα δίπλα σας!

Επικοινωνία με την εταιρεία μας

Εάν είστε από Β.Ελλάδα μπορείτε να απευθύνεστε στα κεντρικά μας γραφεία, Κουντουριώτη 56 – Πυλαία Θεσσαλονίκης. Τηλ.Κέντρο: 2310.444211 / 2311112242

Για την Ν.Ελλάδα καθώς και τα νησιά, τα γραφεία μας στην Αθήνα, στην Αρκαδίου 19 – Μεταμόρφωση, σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν! Τηλ. Κέντρο: 210.2851710 / 210.3000628 / 210.3000853

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δεχτούμε στη μεγάλη οικογένεια πελατών της FROZENBAR!

Άλλα άρθρα


Εξοπλισμός καφετέριας | Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR