Α' ύλες FrozenBAR

Μείγματα αρτοζαχαροπλαστικής

Η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα μειγμάτων για την παραγωγή προϊόντων όπως μείγμα βάφλας, μείγμα κρέπας, μείγμα για pancakes, μείγμα παγωτού soft ice κ.α. Επίσης διαθέτουμε πληθώρα έτοιμων προϊόντων όπως ροφήματα σοκολάτας σε μονοδόσεις, α' ύλες bubble tea,κ.α.

Όλες οι α' ύλες της εταιρείας μας παράγονται είτε σε εργοστάσια της Ελλάδας είτε σε εργοστάσια της Ιταλίας κατ'εντολή και για αποκλειστικότητά μας.

Μείγματα ζαχαροπλαστικής


Μείγμα soft ice

Εκπληκτικό μείγμα για παγωτό μηχανής σε 5 εξαιρετικές γεύσεις: Κρέμα(βανίλια), σοκολάτα,Μαστίχα Χίου, Μπανάνα και Φράουλα! Δείτε Μείγματα soft ice


Μείγμα βάφλας

Αφράτο, πλούσιο σε γεύση μείγμα βάφλας FrozenBAR! Το μείγμα βάφλας της εταιρείας μας έχει αγαπηθεί απ'όλο τον κόσμο και είναι σήμα κατατεθέν για τις καταπληκτικές βάφλες των καταστημάτων! Με πλούσια γεύση και άρωμα θα σας συναρπάσει! Σε σακί 10kg για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση - απλή ανάμειξη μόνο με νερό! Δείτε περισσότερα για μείγμα βάφλας


Μείγμα αλμυρής βάφλας

Νέα καινοτομία της εταιρείας μας! Έτοιμο μείγμα αλμυρής βάφλας. Πλέον οι δημιουργίες σας περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με εξαιρετικά πιάτα, με βάση το αλμυρό μείγμα βάφλας της εταιρείας μας. Κατάλληλο για κάθε τύπο βάφλας καθώς και αλμυρά βαφλάκια! Πληροφορίες


Μείγμα κρέπας

Έτοιμο μείγμα κρέπας κατάλληλο για αλμυρή και γλυκιά κρέπα. Με το νέο κώδικα τροφίμων απαγορεύεται το κατάστημα να φτιάχνει δικό του μείγμα, εκτός κι αν διαθέτει παρασκευαστήριο. Δοκιμάστε το έτοιμο μείγμα κρέπας της FrozenBAR και σίγουρα θα το αγαπήσετε!


Ροφήματα


Ροφήματα σοκολάτας

Παράγουμε σε εργοστάσιο της Ιταλίας, 11 γεύσεις από αυθεντικές Ιταλικές σοκολάτες! Οι σοκολάτες έρχονται σε μονοδόσεις και σε ωραία, μοντέρνα συσκευασία. Παρέχουμε διαφημιστικό υλικό και υποστήριξη. Δείτε όλες τις γεύσεις.


Α' ύλες bubble tea

Πρώτη η FrozenBAR έφερε στην Ελλάδα το bubble tea, από το 2012! Με τεχνογνωσία χρόνων και εκπαίδευση στο εξωτερικό, σας προσφέρουμε όλες τις κατάλληλες α' ύλες για τη δημιουργία των ροφημάτων bubble tea. Σιρόπια και πέρλες bubble tea μαζί με βάση-τσάι!


Συμπυκνωμένο τσάι

Διαθέτουμε συμπυκνωμένο πράσινο τσάι, πρόμειγμα, κατάλληλο για να φτιάξετε πράσινο τσάι ρόφημα(ζεστό ή κρύο). Είναι κατάλληλο ως βάση τσάι για τη δημιουργία ροφήματος bubble tea, καθώς δεν έχει φύρα και δε χρειάζεται βράσιμο. Διατηρείται εκτός ψυγείου και δε χαλάει(ημ.λήξης > 6 μήνες)


Γρανίτες

12 καταπληκτικές γεύσεις γρανίτας! Σε συμπυκνωμένη μορφή που αραιώνονται μόνο με νερό. Προσοχή: Σύμφωνα με το νέο κώδικα τροφίμων, για να λέγεται ένα ρόφημα "ΓΡΑΝΙΤΑ", πρέπει να μην περιέχει συντηρητικό. Οι γρανίτες της FrozenBAR καλύπτουν 100% το νέο κώδικα τροφίμων. Διαθέσιμες γεύσεις: ΦΡΑΟΥΛΑ , ΛΕΜΟΝΙ , ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΡΟΔΑΚΙΝΟ ,ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ,ΒΥΣΣΙΝΟ , ΚΑΡΠΟΥΖΙ ,ΠΕΠΟΝΙ, ΑΝΑΝΑΣ,ΜΑΝΓΚΟ,COLA,BUBBLE GUM


Πραλίνες - toppings


Πραλίνες για κάθε χρήση

Διαθέτουμε ποικιλία από 16 γεύσεις σε πραλίνες για κάθε χρήση(παγωτό,frozen yogurt,βάφλα-κρέπα,κρουασάν,κ.ο.κ.

Δείτε αναλυτικά τη ποικιλία από πραλίνες .


Toppings

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από τριμμένα toppings για τις δημιουργίες σας.


Γιατί α' ύλες FrozenBAR


Ποιότητα

Όλες οι α' ύλες FrozenBAR έχουν αξεπέραστη, υψηλή ποιότητα και εγγυούμαστε γι'αυτό! Η ποιότητα των a' υλών μας θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για τα μείγματά μας κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το τελικό προϊόν που φτιάχνεται εσείς, να είναι ανώτερο γευστικά και με μια αξεπέραστη ποιότητα.

ΣΤΟΚ

Όλες μας οι α' ύλες βρίσκονται πάντα σε στοκ, σε τεράστιες ποσότητες. Γνωρίζουμε τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και τις δυσκολίες για στοκ εμπορεύματα, όμως η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα στον επιχειρηματία με άμεσες παραδόσεις για όλα τα είδη. Οι δυο μας αποθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν πάντα όλα τα είδη ετοιμοπαράδοτα.

Κοστολόγια

Προσπαθούμε πάντα όλα τα κοστολόγια των α' υλών να είναι ιδιαίτερα χαμηλά. Προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές από την αρχή ενώ όσο μεγαλώνει το εύρος της παραγγελίας, υπάρχουν πάντα κλιμακωτές εκπτώσεις στην ποσότητα.

Παράδοση

Όλα μας τα είδη παραδίνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. 2 κεντρικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία της παραγγελίας και της μεταφοράς.

Υποστήριξη

Σε όλους μας τους πελάτες που χρησιμοποιούν προϊόντα FrozenBAR, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την ετοιμασία των προϊόντων όσο και γραφιστική υποστήριξη με διαφημιστικά banners, αφίσες, καταλόγους,κ.ο.κ.