Εξοπλισμός και μηχανήματα για bubble tea

Bubble Tea

Ο εξοπλισμός bubble tea για το κατάστημά σας, περιορίζεται σε μικρά πράγματα που είναι απαραίτητα κατά τη παραγωγική διαδικασία του προϊόντος.

Πέρα από τον συγκεκριμένο εξοπλισμό η εταιρεία μας κατασκευάζει πάγκους και καρότσια, ειδικά διαμορφωμένους για το bubble tea. Δείτε ενδειτικά κατασκευές

Χαρακτηριστικά και τιμές

 
Χαρακτηριστικά Βαζο με αντλια Συσκευαστικο Shaker Κουταλες
Χαρακτηριστικά Βάζο με αντλία - δοσομετρητή Συσκευαστικό - sealing Shaker παλινδρομικό Κουτάλες για τις πέρλες
Περιγραφή Στο συγκεκριμένο βάζο τοποθετούμε τα σιρόπια για άμεση χρήση στο ρόφημα που ετοιμάζουμε. Συσκευαστικό μηχάνημα που κλείνει τα πλαστικά ποτήρια με ένα αεροστεγές φιλμ. Κατάλληλο για καταστήματα franchise καθώς και delivery Διπλό παλινδρομικό shaker που επιτυγχάνει τη καλύτερη δυνατή μίξη των συστατικών. Ειδικές κουτάλες για τις φρουτένιες πέρλες. Στραγγίζουν το ζουμί-χυμό και κρατάνε μόνο τις πέρλες.
Απαραίτητο για κάθε κατάστημα    
   

Τιμή

Καλέστε μας τώρα στο 2310.444211 ή 210.3000628 !

9.90€ / Επικοινωνία

 

 

990€ / Επικοινωνία

 

 

990€ / Επικοινωνία

 

 

9.90€ / Επικοινωνία

 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ BUBBLE TEA

Οεξοπλισμός bubble tea επεκτείνεται σε 2 προαιρετικά μηχανήματα(συσκευαστικό & shaker) και σε 2 υποχρεωτικά που είναι τα βάζα με αντλία και οι κουτάλες. Ανάλογα τις γεύσεις που θέλετε να τοποθετήσετε, θα προμηθευτείτε και τα αντίστοιχα βάζα και κουτάλες.

Εαν πρόκειται να ανοίξετε ένα πλήρες κατάστημα με bubble tea, τότε το συσκευαστικό μηχάνημα για το shaker είναι υποχρεωτικά!

Δείτε επίσης α' ύλες bubble tea

Άμεση επικοινωνία: Αθήνα: 210.3000628 - Θεσσαλονίκη: 2310.444211