Μείγμα για pancakes

 

Μείγμα για pancakes - Έτοιμο μίγμα για λαχταριστά pancakes

Η εταιρεία μας παράγει ένα εξαιρετικό, έτοιμο μείγμα για pancakes! Το μείγμα χρησιμοποιείται από χιλιάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι εξαιρετικής ποιότητας με καταπληκτική γεύση. Το μίγμα έρχεται σε μορφή σκόνης και εσείς το αναμειγνύεται μόνο με νερό ή με νερό και γάλα για πιο πλούσια γλυκιά γεύση(στα γλυκά pancakes) - δε χρειάζεται λάδι,βούτυρο,αυγά,κτλ - τα έχει όλα μέσα! Ένα εξαιρετικό μείγμα για pancakes παραγωγής μας, που δεν μυρίζει αυγό όπως τα περισσότερα μείγματα και που οι περισσότεροι πελάτες μας το προσφέρουν ως "σπιτικό" μείγμα λόγω της εξαιρετικής γεύσης και της ανώτερης ποιότητας που το διακατέχει!

Το μείγμα διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 ημέρες μετά το φτιάξιμό του. Μπορείτε να φτιάξετε όση ποσότητα θέλετε - 100γραμμάρια, 1 κιλό, 5 κιλά, κ.ο.κ.

Το μείγμα pancakes FrozenBAR είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες ψησίματος, όπως κρεπιέρες,πλατό ψησίματος,κ.α.

Το εξαιρετικό έτοιμο μίγμα για pancakes της εταιρείας μας έρχεται σε συσκευασία των 10kg. Η ημερομηνία λήξης είναι >6 μήνες.

Συνδυάστε τα λαχταριστά pancakes, με τις πραλίνες FrozenBAR!

Η εταιρεία μας έχει φτιάξει **ειδικό μείγμα για αλμυρά pancakes** όπου η αλμυρή γεύση της ζύμης ξεχωρίζει και είναι ειδικό για καταπληκτικά αλμυρά pancakes και αμέτρητους συνδυασμούς!

Συχνές ερωτήσεις

Η ποιότητα του μείγματος pancakes είναι δεδομένη! Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται σε πάνω από 500 καταστήματα σε Ελλάδα & εξωτερικό!