σκληρο παγωτο frozenbar

Το παγωτό αδιαμφισβήτητα είναι το νο1 προϊόν σε κατανάλωση κατά τους καλοκαιρινούς – και όχι μόνο – μήνες, στα καταστήματα εστίασης!

Πλέον, τα τελευταία χρόνια, η περίοδος κατανάλωσης έχει επιμηκυνθεί αρκετά και βλέπουμε μεγάλες καταναλώσεις και τους υπόλοιπους μήνες όπως κατά τη διάρκεια του χειμώνα – ό,τι συμβαίνει δηλαδή και σε αρκετές πόλεις του εξωτερικού!

Όμως τι περιθώρια κέρδους αφήνει το παγωτό σε έναν χώρο εστίαση; Και πόσο συμφέρει μια επένδυση στο φρέσκο, χειροποίητο παγωτό έναντι εντός τυποποιημένου;

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα περιθώρια κέρδους για κάθε τύπο παγωτού και πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αυξήσετε έως 15.000€ το κέρδος σας, ανά τόνο παγωτού που πουλάτε!

Είσαι ανυπόμονος και θέλεις πληροφορίες; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας σύμβουλος πωλήσεων της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Κόστος τυποποιημένων, χύμα παγωτών

γεύσεις σκληρού παγωτού

Ένα κατάστημα μπορεί είτε να τροφοδοτείται με έτοιμα, χύμα παγωτά από μια εταιρεία διανομής ή να φτιάχνει το δικό του παγωτό.

Στην πρώτη περίπτωση, το κόστος του παγωτού για ένα κατάστημα κυμαίνεται μεταξύ 10€ και 18€ το κιλό – μερικές φορές ακόμα περισσότερο!

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει αντίστοιχα και υψηλή τιμή πώλησης στον πελάτη για να έχει κερδοφορία. Όμως και πάλι, η κερδοφορία θα είναι χαμηλή και ίσως στην τελική να μην αξίζει η όλη διαδικασία.

Φανταστείτε ότι με τιμή αγοράς 10€ το κιλό, το κατάστημα θα πρέπει να πουλάει το λιγότερο 15-18€ το κιλό παγωτού και αντίστοιχα 2€ την μπάλα (εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα τυποποιημένα παγωτά είναι πιο “βαριά” και άρα αντίστοιχα και μια μπάλα παγωτού είναι πιο πολλά γραμμάρια, έναντι ενός παγωτού που το φτιάχνεται μόνοι σας).

Ειδικά αυτό το τελευταίο σημείο είναι πολύ σημαντικό στην πώληση του παγωτού και λίγοι καταστηματάρχες το γνωρίζουν! Είναι πολύ διαφορετικό μια μπάλα παγωτού (ίδιου μεγέθους οπτικά) να σου κοστίζει 1€ όταν αγοράζεις έτοιμο, χύμα παγωτό και διαφορετικά όταν σου κοστίζει 0.22€, όταν φτιάχνεις εσύ το παγωτό!

Τι concept έχει δημιουργήσει η FrozenBAR στο σκληρό παγωτό

Η εταιρεία μας, πάντα καινοτόμα σε προϊόντα εστίασης που σκοπό έχουν να βοηθάνε τους επιχειρηματίες και να αυξάνουν την κερδοφορία τους, δημιούργησε ένα εξαιρετικό concept πάνω στο σκληρό παγωτό που αλλάζει και ανατρέπει τα δεδομένα του χώρου!

Στο νέο αυτό concept, το παγωτό το φτιάχνεται μόνοι σας στο κατάστημά σας πολύ εύκολα και γρήγορα, με τα νέα ειδικά μείγματα της FrozenBAR!

Τα νέα μείγματα σκληρού παγωτού διαφέρουν καθώς:

  • ΔΕΝ χρειάζονται παστερίωση
  • ΔΕΝ χρειάζονται πάστα ή αρώματα
  • ΔΕΝ χρειάζονται σταθεροποιητές
  • ΔΕΝ χρειάζονται κάποια περίπλοκη διαδικασία παρασκευής
  • ΔΕΝ χρειάζονται shock freezer μετά την παρασκευή τους
  • ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ μόνο γάλα και χτύπημα 5-10’ στον παρασκευαστή!

Για το σκληρό παγωτό της FrozenBAR θα χρειαστείτε μόνο έναν ειδικό παρασκευαστή (παγωτομηχανή σκληρού παγωτού) και μια βιτρίνα συντήρησης για την προβολή και την πώληση του παγωτού στους πελάτες σας!

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα, σε εκπληκτικές τιμές, για να βοηθήσει όσους περισσότερες επιχειρηματίες να εισάγουν το νέο αυτό παγωτό στους χώρους τους!

Επιπλέον, πέρα από την ευκολία του προϊόντος, το σκληρό παγωτό FrozenBAR έχει ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΕΥΣΗ και μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές, φτιάχνοντας καθημερινά φρέσκο, χειροποίητο παγωτό με την υπογραφή σας!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας σύμβουλος πωλήσεων της FrozenBAR θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Κοστολόγια μηχανημάτων και προϊόντων

Το αρχικό κόστος επένδυσης είναι πολύ χαμηλό – από μόλις 5.340€ και περιλαμβάνει τόσο τη βιτρίνα παγωτού όσο και τον παρασκευαστή! Δε θα χρειαστείτε κάτι άλλο, καθώς αυτά τα 2 μηχανήματα είναι τα μοναδικά που απαιτούνται για την παρασκευή ενός τέλειου παγωτού στο χώρο σας!

Το τελικό κόστος για ένα κιλό, έτοιμου παγωτού στη βιτρίνα σας, είναι μόλις 2.95€/kg για τις περισσότερες γεύσεις και περίπου 3,30€ για κάποιες σπέσιαλ γεύσεις!

Επειδή το παγωτό βγαίνει αρκετά αφράτο, το τελικό κόστος για μια μεγάλη μπάλα παγωτού είναι μόλις 0.22€ – καταλαβαίνετε για τι περιθώρια κέρδους μιλάμε!

Καθαρό κέρδος σε σχέση με ένα τυποποιημένο παγωτό ανά τόνο παγωτού

πως φτιαχνεται το σκληρο παγωτο
Πάτα στην εικόνα για να δεις το βίντεο!

Σε κάθε τόνο παγωτού που πουλάτε, θα έχετε ένα επιπλέον κέρδος περίπου 7.000€ – 15.000€(!).

Αυτό υπολογίζεται ως εξής:

Κόστος τυποποιημένου παγωτού: 10-18€ / kg

Κόστος παγωτού FrozenBAR : 3€ / kg

Οπότε το καθαρό, επιπλέον, κέρδος σας σε σχέση με ένα τυποποιημένο χύμα παγωτό είναι έως 15.000€ σε κάθε τόνο που πουλάτε! Φανταστείτε να πουλάτε 4 τόνους παγωτό κάθε σεζόν – θα κερδίζετε αυτόματα 60.000€ περισσότερα χρήματα σε σχέση με το να είχατε το χύμα παγωτό διανομής – και όλα αυτά με μια επένδυση των 5.340€!

Πόσες γεύσεις υπάρχουν διαθέσιμες

Έχουμε δημιουργήσει περισσότερες από 22 γεύσεις στα νέα μείγματα σκληρού παγωτού που μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε για παραγωγή στο κατάστημά σας. Η εταιρεία μας επενδύει αρκετά στο R&D και δημιουργεί συνέχεια νέες γεύσεις, για να έχετε πάντα κάτι καινούργιο στο κατάστημά σας!

Πως μπορείς να βάλεις το νέο concept σκληρού παγωτού στο κατάστημά σου

Το νέο concept μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μέσα σε ελάχιστες ημέρες! Αρχικά, βλέπεις τα προτεινόμενα πακέτα που έχουμε δημιουργήσει εδώ ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη παγωτομηχανή σκληρού παγωτού (διαφέρει ο κάδος και ο χρόνος του κύκλου) καθώς επίσης και την βιτρίνα (αλλάζει το design και η χωρητικότητα στα λεκανάκια).

Φυσικά, όλοι οι σύμβουλοι πωλήσεων της FrozenBAR είναι στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό πακέτο, ανάλογα το κατάστημά σου!

Έτσι, με ένα κόστος από μόλις 5.340€ μπορείς να ξεκινήσεις και να παράγεις το δικό σου παγωτό, με κόστος μόλις 2,95€ / kg ή 0.22€ για μια μεγάλη μπάλα παγωτού!

Μόλις παραλάβεις όλα τα μηχανήματα, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πωλήσεων της FrozenBAR θα έρθει στο χώρο σου όπου θα κάνει την εκπαίδευση στο προσωπικό για την παρασκευή του παγωτού ενώ επιπλέον θα σου μάθει τα πάντα γύρω από το παγωτό, μυστικά για νέες γεύσεις καθώς και πως θα αυξήσεις το κερδός σου!

Επικοινώνησε μαζί μας στο 2310.444211 για Βόρεια Ελλάδα ή 210.2851710 για Ν.Ελλάδα και μάθε κι εσύ τα πάντα για το νέο concept παγωτού της FrozenBAR και πως θα αυξήσεις την ποιότητα και την κερδοφορία του παγωτού σου!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας σύμβουλος πωλήσεων της FrozenBAR θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *