βαφλιερα μπουκιτσες

Η βάφλα, αυτό το γευστικό θαύμα που θυμίζει αναμνήσεις σε όλους, είναι δημιούργημα της ζύμης που φουσκώνει και ψήνεται ανάμεσα σε ζεστές πλάκες μιας επαγγελματικής βαφλιέρας. Ένα πολυμορφικό εδέσμα, η βάφλα μπορεί να μετατραπεί σε μια πληθώρα σνακ και γευμάτων, κάνοντας την αγαπητή σε πρωινάδικα, παγωτατζίδικα, brunchάδικα, καφετέριες, ξενοδοχεία ακόμη και σε περίπτερα δρόμου(street food).

Με τη χρήση μιας επαγγελματικής βαφλιέρας, η παρασκευή διαφορετικών τύπων βαφλών γίνεται παιχνιδάκι. Αρκεί να ψήσετε το μίγμα βάφλας και να προσθέσετε ό,τι επιθυμείτε από πάνω, από φρούτα και σαντιγί έως κομμάτια αλλαντικών και σάλτσες, προσφέροντας στους πελάτες σας μια γκάμα γευστικών επιλογών – είτε αλμυρή είτε γλυκιά!

Ακόμη κι αν δεν διαθέτετε εξειδικευμένο κατάστημα βαφλών, η προσθήκη τους στο μενού σας αποτελεί μια οικονομική και απλή, αλλά ταυτόχρονα πολυτελή και κερδοφόρα επιλογή. Η επένδυση σε μια επαγγελματική βαφλιέρα σημαίνει ότι θα μπορείτε εύκολα να προσφέρετε ποικιλία νόστιμων βαφλών στους πελάτες σας με το ελάχιστο δυνατό food cost για εσάς!

Τι είναι λοιπόν μια επαγγελματική βαφλιέρα;

Πρόκειται για μια ειδική συσκευή κουζίνας, η οποία παράγει βάφλες σε μεγαλύτερη κλίμακα σε σύγκριση με τις οικιακές βαφλιέρες. Με την επαγγελματική βαφλιέρα, απλώς ρίχνετε το μείγμα, κλείνετε τη συσκευή και περιμένετε να ψηθούν οι βάφλες.

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες είναι σχεδιασμένες να είναι πιο ισχυρές και ανθεκτικές από τις οικιακές, καθιστώντας τες ιδανικές για συχνή χρήση σε εμπορικές κουζίνες. 

Απευθύνονται σε εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις εστίασης, όπου απαιτείται η γρήγορη και συνεπής παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων βαφλών. Διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, και πολλές φορές διαθέτουν πολλαπλές πλάκες για ταυτόχρονο ψήσιμο πολλών βαφλών.

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες εμφανίζονται σε πληθώρα τύπων, σχημάτων και μεγεθών, ενώ τα υλικά και τα χαρακτηριστικά τους συνήθως παραμένουν ίδια. Το βασικότερο στοιχείο διαφοροποίησης είναι το σχήμα των πλακών και κατ’ επέκταση της βάφλας που παράγουν. Με το ίδιο μείγμα μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα σχήματα βαφλών.

Θέλω πληροφορίες για τις επαγγελματικές βαφλιέρες FrozenBAR για το κατάστημά μου!

Τύποι βαφλιέρας

1. Βελγική Βαφλιέρα

βαφλακια

Το Βέλγιο, γνωστό για τις παχιές, τραγανές και αφράτες βάφλες του, προσφέρει τη βελγική εκδοχή της βάφλας με βαθιές πλάκες για πιο χοντρές βάφλες. Αυτές οι βάφλες ψήνονται ομοιόμορφα και έχουν τραγανή υφή. Διατίθενται σε μονή ή διπλή έκδοση.

2. Μηχανή για Βάφλα ξυλάκι

Ιδανική για παγωτατζίδικα, βαφλάδικα και ζαχαροπλαστεία, η μηχανή για βάφλες σε ξυλάκι παράγει ψηλές βάφλες σε σχήμα ράβδου. Το σχήμα της βάφλας σε ξυλάκι προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση και είναι ιδανικό για γλυκές ή αλμυρές συνταγές.

3. Παρασκευαστής Κώνου Βάφλας

Τέλειο για καλοκαιρινά γλυκίσματα, ο παρασκευαστής κώνου βάφλας δημιουργεί φρέσκα, καραμελωμένα χωνάκια βάφλας. Αφού ψηθεί η βάφλα, πρέπει να τυλιχθεί γύρω από έναν κύλινδρο για να δημιουργηθεί ο κώνος, παρέχοντας την τέλεια βάση για μια μπάλα δροσερού παγωτού.

4. Μηχανή Bubble Waffle

bubble waffle

Η επαγγελματική μηχανή παραγωγής βάφλας Bubble Wafle δημιουργεί βάφλες με μια μοναδική φυσαλιδώδη υφή που θυμίζει κηρήθρα. Το ειδικό σχέδιο με πλέγμα των μηχανών αυτών δημιουργεί την ιδιαίτερη υφή.

Το μείγμα χύνεται στα καλούπια και ψήνεται μέχρι να ροδίσει. Μια bubble waffleμπορεί να προσφερθεί σκέτη, με ζάχαρη άχνη, παγωτό, φρούτα, σαντιγί ή τυρί. Γενικότερα το όριο είναι η φαντασία σας!

5. Μηχανή για βαφλάκια

βαφλιερα μπουκιτσες

Οι βαφλιέρες για βαφλάκια έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια καθώς έλυσαν ένα μεγάλο πρόβλημα που είχε παρατηρηθεί στα καταστήματα που σέρβιραν βάφλες: Δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν take away παραγγελίες για το χέρι!

Έτσι, με τα βαφλάκια ο κόσμος μπορεί να πάρει μια μερίδα και να καταναλώσει τη βάφλα σε μπουκίτσες, κάνοντας παράλληλα και τη βόλτα του!

6. Μηχανή για Wafflakia – Καρύδι

wafflakia καρυδι διπλο

Αυτό το καινοτόμο μηχάνημα παράγει βάφλα σε μορφή καρυδιού-μπουκίτσας. Είναι έτοιμα κομμένα τα κομμάτια και εσείς απλά τα τοποθετείτε σε ένα κουτάκι take away για να τα απολαύσει ο πελάτης σας είτε κάνοντας μια βόλτα είτε στο σπίτι του! Φυσικά σερβίρεται και στο πιάτο ως dine in αν έχετε τραπεζοκαθίσματα.

Θέλω πληροφορίες για τις επαγγελματικές βαφλιέρες FrozenBAR για το κατάστημά μου!

Οδηγός για την Αγορά Επαγγελματικής Βαφλιέρας

Με τις πολλές επιλογές επαγγελματικών βαφλιέρων στην αγορά, πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποια βασικά σημεία πριν καταλήξετε σε μία. Ένα ελαφρύ μοντέλο είναι κατάλληλο για σταθμούς πρωινού, ενώ τα βαρέως τύπου μοντέλα είναι ιδανικά για πολυσύχναστα εστιατόρια. Καθοριστικά στοιχεία πριν την επιλογή σας περιλαμβάνουν:

– Τον αριθμό των βάφλων ανά ώρα που χρειάζεστε.

– Το υλικό κατασκευής της βαφλιέρας.

– Το μέγεθος και το σχήμα των βάφλων.

– Την ανθεκτικότητα.

– Τον χρόνο ψησίματος.

– Την ευκολία στον καθαρισμό.

– Τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας, χρονοδιακόπτη και τάση.

Ακολουθούν λεπτομερείς πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών βαφλιέρων που πρέπει να εξετάσετε:

1. Υλικό Κατασκευής

Το υλικό είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Οι δύο κυρίαρχες επιλογές είναι ο χυτοσίδηρος και το χυτοαλουμίνιο.

2. Ισχύς

Η ισχύς είναι κρίσιμη για την απόδοση της βαφλιέρας και πόσο γρήγορα θα ζεσταθούν οι πλάκες και θα ψηθεί η κάθε μερίδα.

Οι ηλεκτρικές βαφλιέρες κερδίζουν τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό χώρο, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον έλεγχο της θερμοκρασίας και είναι πρακτικότερες στη χρήση. 

Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτρέπει την ρύθμιση του χρώματος και της υφής της βάφλας, ενώ επηρεάζει και τον χρόνο ψησίματος. Οι μηχανές διαθέτουν ανθεκτικό στη θερμότητα καλώδιο και γειωμένο βύσμα για ασφαλή λειτουργία.

Τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών βαφλιέρων FrozenBAR περιλαμβάνουν ενδεικτικές λυχνίες, αντικολλητικές πλάκες και ρυθμιστές θερμοκρασίας, αλλάζοντας ανάλογα με το μοντέλο.

3. Πλάκες Βαφλιέρας

Οι πλάκες των επαγγελματικών βαφλιέρων καθορίζουν τόσο το σχήμα όσο και την υφή της βάφλας. 

Η ποικιλία σχημάτων των πλακών δίνει δυνατότητα για διαφορετικά είδη βαφλών, όπως στρογγυλές, τετράγωνες, bubble waffle ή ακόμη και λεπτές για κώνους βάφλας.

Η επιλογή των πλακών εξαρτάται από το μενού και τον τρόπο σερβιρίσματος. Πολλές βαφλιέρες έχουν μόνιμες πλάκες, αλλά υπάρχουν και αφαιρούμενες για ευκολότερο καθαρισμό και αλλαγή σχήματος.

Συνιστάται η καθημερινή καθαριότητα των πλακών για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μηχανής.

4. Χωρητικότητα και Έλεγχος Θερμοκρασίας

Η πλειοψηφία των βαφλιέρων προορίζεται για την παραγωγή μιας βάφλας κάθε φορά, αλλά υπάρχουν επίσης διπλές βαφλιέρες που διπλασιάζουν την παραγωγή. Αυτό είναι ιδανικό για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, καθώς εξοικονομούν χρόνο αλλά και χώρο.

Το μέγεθος των βαφλιέρων διαφέρει ανάλογα με τον τύπο βάφλας, με τις μηχανές για κώνους βάφλας να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο λόγω της καμπυλότητας του κώνου. Οι βαφλιέρες bubble waffle είναι συνήθως μικρότερες. Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο, οπότε είναι σημαντικό να τις ελέγχετε πριν την αγορά.

5. Δισκάκια μείγματος

Τοποθετούνται κάτω από τις πλάκες για να συλλέγουν το μείγμα βάφλας που μπορεί να στάζει κατά το κλείσιμο των πλακών ή κατά την περιστροφή τους. Προσφέρονται ως επιπρόσθετο εξάρτημα και βοηθούν στη μείωση απορριμμάτων και στον ευκολότερο καθαρισμό.

Στις επαγγελματικές βαφλιέρες FrozenBAR το δισκάκι συμπεριλαμβάνεται δωρεάν!

Συμπερασματικά

Οι βάφλες αποτελούν δημοφιλές στοιχείο στα μενού εστίασης εδώ και χρόνια, λόγω της ευελιξίας τους που προσφέρει ποικιλία στις επιχειρήσεις και τους πελάτες. Η ύπαρξη επαγγελματικών βαφλιέρων είναι καθοριστική για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν αυτό το δημοφιλές είδος. Επιλέγοντας τη σωστή επαγγελματική βαφλιέρα, μπορείτε να προσθέσετε μια κερδοφόρα και ελκυστική επιλογή στο μενού σας.

Το αρχικό κόστος επένδυσης είναι πάρα πολύ μικρό ενώ και το food cost μιας ολοκληρωμένης μερίδας κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αφήνοντας ένα πολύ καλό περιθώριο κέρδους στην επιχείρηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.444211 ή 210.3000.628 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να σας καλέσουμε και να μάθετε τα πάντα για τις επαγγελματικές βαφλιέρες και τον εξοπλισμό εστίασης FrozenBAR!

Θέλω πληροφορίες για τις επαγγελματικές βαφλιέρες FrozenBAR για το κατάστημά μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *