Βαφλιέρες FrozenBAR

Αγαπητοί συνεργάτες και πελάτες,

Σ’αυτό το post στο blog της FrozenBAR θα σας παρουσιάσουμε τις βαφλιέρες της εταιρείας μας – βαφλιέρες επιτυχημένες και αξιόπιστες μετά από χρόνια εργασίας.

Οι βαφλιέρες της FrozenBAR εγγυούνται ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία καθ’ολη τη διάρκεια της χρήσης τους. Είναι αντικολλητικές – δε χρειάζονται ψέκασμα με λάδι, επάλειψη με βούτηρο,κτλ – και είναι κατασκευασμένες από ισχυρό μαντέμι με επικάλυψη τεφλόν.

Οι βαφλιέρες FrozenBAR χωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες:

  • Βαφλιέρες για στρόγγυλη μεγάλη βάφλα
  • Βαφλιέρες για το νέο καινοτόμο προϊόν της εταιρείας μας, Wafflakia – Βαφλάκια

Οι βαφλιέρες που είναι κατάλληλες για μεγάλη στρόγγυλη βάφλα(18,5εκ διάμετρο και 3,2εκ πάχος) χωρίζονται σε 2 υποκατηγορίες, με 2 βασικά μοντέλα. Το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το λεγόμενο “ημιεπαγγελματικό” μοντέλο, που καλύπτει απόλυτα μαγαζιά και ανάγκες για 5 εως 30 βάφλες ημερησίως. Τα μηχανήματα είναι πλήρως αξιόπιστα και όπως προ αναφέραμε αντικολλητικά – πράγμα πολύ βασικό καθώς δε θα χρειάζεται ψεκασμός με ειδικό σπρέυ κτλ. Το ημιεπαγγελματικό μοντέλο καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και η κατανάλωση ρεύματος είναι μόλις 950watt στο peak. Παράγει μια στρόγγυλη μεγάλη βάφλα 18,5εκ σε 3:30 λεπτά.

Το επαγγελματικό μοντέλο(πάλι στρόγγυλη βάφλα 18,5εκ και 3,2εκ πάχος) καλύπτει μεγαλύτερες ανάγκες – και όταν η ζήτηση είναι για 20 και άνω βάφλες ημερησίως. Είναι ανοιχτό όλη την ώρα και οι αντοχές και τα μέταλλά του είναι τεράστιας αντοχής. Ψήνει μια βάφλα 18,5εκ σε 3 λεπτά. Φυσικά το μηχάνημα είναι πάλι αντικολλητικό με υψηλής ποιότητας τεφλόν.

Η FrozenBAR παράγει και διαθέτει στην αγορά και το καινούργιο μοντέλο “Wafflakia”. Πρόκειται για 10 στρόγγυλα βαφλάκια, έτοιμα κομμένα από το μηχάνημα. Το μηχάνημα βγαίνει σε 2 εκδόσεις: Μονό και διπλό. Η κάθε μερίδα χρειάζεται 3:30′ για να ψηθεί.

Το καινοτόμο προϊόν της FrozenBAR διατίθεται με μεγάλη απήχηση στην αγορά από τον Απρίλιο του 2015.

Όλες οι βαφλιέρες χρησιμοποιούν ειδικά μείγματα βάφλας, παραγωγής της εταιρείας μας. Το μείγμα είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και απαιτεί μόνο χρήση νερού – όχι έξτρα βούτηρο, αυγά,λάδι,κτλ. Είναι πεντανόστιμο και με πλούσιο άρωμα βανίλιας.

Ζητήστε να δοκιμάσετε το μείγμα βάφλας στα γραφεία μας ή να σας στείλουμε να το δοκιμάσετε στα δικά σας μηχανήματα.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

3η συνεχόμενη, δυναμική, παρουσία στην έκθεση Ho.Re.Ca

Η εταιρεία μας για 3η συνεχόμενη χρονιά, θα συμμετέχει στην έκθεση HoReCa 2015, 6-9 Φεβρουαρίου 2015, στο metropolitan Expo.

Φέτος, πιο καινοτόμοι από ποτέ, παρουσιάζουμε 3 ΝΕΑ δυνατά προϊόντα πάνω στο χώρο της εστίασης και των γρήγορων, γλυκών, snacks.

Έχοντας τη σκέψη μας πάντα στη καινοτομία, η FrozenBAR Hellas φέτος ετοιμάζει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα προς παρουσίαση. Νέα προϊόντα και λύσεις στην εστίαση, σε ήδη υπάρχοντα είδη αλλά και καινοτόμα, εντελώς καινούργια προϊόντα.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα νέα προϊόντα και μηχανήματα από κοντά, στην έκθεση Horeca 2015 στην Αθήνα.

Στείλτε μας email για προσκλήσεις!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Προσλαμβάνουμε!

Η FROZENBAR Hellas προσλαμβάνει πωλητές και αντιπροσώπους για όλη την Ελλάδα!

Έχετε ταλέντο και εμπειρία στις πωλήσεις; Συνεργαστείτε με μια εταιρεία καινοτόμα στο χώρο της εστίασης, με καινούργια προϊόντα και οικονομικές λύσεις.

Η εταιρεία FrozenBar δημιουργεί συνέχεια καινούργια και καινοτόμα προϊόντα στο χώρο της εστίασης, προσφέροντας τα καλύτερα εργαλεία για τους πωλητές-αντιπροσώπους της.

Βιογραφικά στο email  : info [@] frozenbar.gr

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Η FrozenBar στην 9η Horeca 7-10 Φεβρουαρίου

Η FrozenBar Hellas, συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Horeca 2014, 7-10  Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερό μας(C33/C35 – HALL 4) θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια καινοτόμα προϊόντα, όπως το φρέσκο παγωτό TorinoGelato σε υγρά έτοιμα μίγματα, τον ψυχόμενο πάγκο παγωτού αποκλειστικής κατασκευής FROZENBAR, το μοναδικό Choco Kebab που συνεχίζει την αναπτυσσόμενη πορεία του καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της FrozenBar, όπως το αυθεντικό Frozen Yogurt by Yogurtlandia, οικονομικές παγωτομηχανές και μηχανές frozen yogurt, πάγκους για toppings, μηχανές για βάφλες, βάφλα ξυλάκι,κ.α.

Τέλος, στη φετινή έκθεση Horeca, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει για 1η φορά στο Ελληνικό κοινό ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν – το Bubble Tea. Το γευστικό ρόφημα που φέρνει στην Ελλάδα κάτω από το νέο brand BubbleJelly.

Επισκευτείτε μας στην έκθεση Horeca στο περίπτερο C33/C35 – HALL 4 και δείτε όλα τα καινοτόμα προϊόντα μας από κοντά!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Ψυχόμενος πάγκος εργασίας

psixomenospagkos1Έπειτα από πολύμηνη έρευνα, η FrozenBar είναι σε θέση να κατασκευάσει και να προωθήσει στην Ελληνική αγορά, τον πρώτο Ελληνικό ψυχόμενο πάγκο εργασίας για παγωτό!

Στο ψυχόμενο πάγκο παγωτού μπορείτε να φτιάξετε φρέσκο παγωτό από το μηδέν με υγρά μίγματα(είτε της TorinoGelato, είτε χειροποίητα μίγματα όπως πχ γάλα με φρούτα) ή να επεξεργαστείτε το παγωτό βιτρίνας, ανακατεύοντάς το και προσθέτοντας φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς,πραλίνες,κτλ. Αντί για παγωτό βιτρίνας, μπορείτε να προσθέσετε και frozen yogurt στο ψυχόμενο πάγκο εργασίας και έπειτα να βάλετε πραλίνες,μπισκότα,κτλ ως toppings κατά την επεξεργασία και να φτιάξετε ένα ομογενοποιημένο τελικό προϊόν!

Ο ψυχόμενος πάγκος παγωτού της FrozenBar είναι ο πρώτος Ελληνικός ψυχόμενος πάγκος εργασίας για παγωτό και έρχεται με διετή εγγύηση και πολύ χαμηλό κόστος.

Δείτε περισσότερα βίντεο και περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Νέες παγωτομηχανές 2014!

Νέες αφίξεις και νέα μοντέλα παγωτομηχανών 2014 από την FrozenBar!

Παγωτομηχανές δυνατές, με αντλίες διόγκωσης και μεγάλη παραγωγή – ακόμα και παγωτομηχανές με 3 γεύσεις!

Τα νέα μας μοντέλα, έρχονται στο νέο κατάλογο Frozenbar 2014 και είναι άμεσα διαθέσιμα(όλα ετοιμοπαράδοτα).

Δείτε τις νέες μηχανές παγωτού 2014 εδώ:

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Μεταχειρισμένες παγωτομηχανές

Μια νέα υποσελίδα προστέθηκε στην ιστοσελίδα μας.

Μεταχειρισμενες παγωτομηχανές (soft και σκληρού παγωτού). Για λίγες ημέρες και όσο διαρκέσουν! Αρκετά χαμηλές τιμές από καταστήματα που δουλέψαν μόνο 3-6 μήνες το καλοκαίρι! Ευκαιρία να τις αποκτήσετε σε πολύ χαμηλή τιμή!

Μεταχειρισμένες μηχανές soft

Για κάθε απορία ή εαν ψάχνετε κάποιο μεταχειρισμένο, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310444211 ή στο info@frozenbar.gr

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Φρέσκο Ιταλικό παγωτό από υγρά έτοιμα μίγματα!

torinogelatologoΗ FrozenBar Hellas εξασφάλισε ακόμα μια μεγάλη συνεργασία, με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής παγωτού της Ιταλίας, το TorinoGelato.

Το φρέσκο παγωτό TorinoGelato έρχεται στα καταστήματα σε υγρά μίγματα που περιέχουν όλα τα υλικά μέσα παστεριωμένα ήδη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το υγρό μίγμα στη μηχανή SOFT(για παγωτό χωνάκι-soft) ή στη παγωτομηχανή σκληρού παγωτού για παραγωγή παγωτού βιτρίνας.

Όλα τα υλικά της κάθε γεύσης είναι μέσα στη συσκευασία – δε χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα(ούτε νερό,γάλα,κτλ). Όλα φτιάχνονται με φρέσκα υλικά και α’ ύλες από τις τοπικές φάρμες.

Η εταιρεία μας θα εκθέσει το φρέσκο παγωτό TorinoGelato στην έκθεση Horeca 2014 7-10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το φρέσκο παγωτό στην επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα της TorinoGelato.

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Το BubbleTea στην Ελλάδα από την FrozenBar!

Η FrozenBar ξεκίνησε στην Ελλάδα την ανάπτυξη του νέου brand “BubbleJelly” που απευθύνεται στην αγορά των ροφημάτων. Με βάση το νέο προϊόν BubbleTea, τα καταστήματα BubbleJelly προσφέρουν διάφορα ροφήματα, όπως Bubbletea,γρανίτες,καφέδες,milkshakes – όλα με τη μοναδική συνταγή της BubbleJelly και γι’αυτό το λόγο τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τι είναι όμως το καινούργιο προϊόν BubbleTea;

Το bubble tea είναι ένα ρόφημα με βάση το τσάι. Έχει τις ρίζες του στην Ασία, αρκετές δεκαετίες πίσω. Με βάση το τσάι, ο καταναλωτής προσθέτει το αγαπημένο του σιρόπι αλλά και τις αγαπημένες του μπαλίτσες-πέρλες! Και αυτό είναι που κάνει το BubbleTea να ξεχωρίζει: Είναι ένα ρόφημα και μαζί ένα απολαυστικό μίνι-snack!

Επίσης, στα καταστήματα BubbleJelly προσφέρονται γρανίτες και παγωμένα ροφήματα σε απίστευτες γεύσεις, γρανίτες με αλκοολ, milkshakes, κάφεδες με μοναδική γεύση καθώς και μικρά snacks.

Στην 9η έκθεση Horeca 2014, 7-10 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα κατάστημα BubbleJelly καθώς και να δοκιμάσετε το καινούργιο αυτό προϊόν!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Η Frozenbar στην 9η έκθεση Horeca !

εκθεσηhoreca

Η εταιρεία FrozenBar, που περιλαμβάνει τα brand Yogurtlandia – Frozen yogurt, Torino Gelato – Φρέσκο Παγωτό, TechFood –  Εξοπλισμοί καταστημάτων , καθώς και του νέου brand Bubble Jelly – Bubble Tea, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην μεγαλύτερη έκθεση Ho.Re.Ca της χώρας στις 7 με 10 Φεβρουαρίου 2014, στο Metropolitan Expo(περιοχή αεροδρομίου).

Η εταιρεία θα εκθέσει τα νέα της brands(TorinoGelato,BubbleJelly) καθώς και νέα προϊόντα πάνω στην εστίαση, όπως και τα υπάρχοντα προϊόντα πάνω στο αυθεντικό frozen yogurt “Yogurtlandia” αλλά και του πολύ επιτυχημένου προϊόντος “Choco Kebab – Γύρος σοκολάτας”.

Τέλος, θα γίνει και παρουσίαση του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος πάνω σε μηχανήματα εστίασης και πρώτων υλών που υλοποιεί η FrozenBar αυτό το διάστημα.

Σας περιμένουμε όλους στο Hall 4 ώστε να δείτε από κοντά τα καινοτόμα projects της FrozenBar και να γνωρίσετε όλα μας τα προϊόντα.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter